Metaalbewerking Haarlem | Lasersnijden, plasmasnijden, constructiebedrijf, CNC frezen, machinebouw, staal, aluminium, rvs

Metaalbewerking voor Haarlem: plasmasnijden, lasersnijden, lassen

Metaalbewerking in Haarlem wordt perfect verzorgd door De Vos Metaalbewerking. Als professioneel metaalbedrijf verzorgen wij alle soorten bewerkingen: lassen, knippen en zagen, lasersnijden, walsen en buigen, CNC plasma snijden, CNC frezen, CNC ponsen. Wij beheersen vrijwel alle technieken voor het bewerken van metaal.

Metaalbewerking in staal en aluminium

Metaal kan diverse bewerkingen nodig hebben. Metaalconstructies vragen ieder om hun eigen soort bewerking. RVS bijvoorbeeld vraagt een andere bewerking dan aluminium of gewoon staal. De Vos Metaalbewerking heeft voor particulieren of bedrijven in Haarlem alle belangrijke technieken in huis om vele soorten metaal te bewerken tot het gewenste eind- of halfproduct: metaalplaat, hekwerk, portaalconstructie, rvs buizen, aluminium profielen of wat voor metaalconstructie ook.

Haarlem, Waarderpolder

In Haarlem en omgeving hebben wij al veel metaalconstructies opgeleverd. Wij kennen diverse tevreden klanten in bijvoorbeeld de Waarderpolder. U kunt bij ons ook terecht voor bijzondere wensen. Wij leveren metaal op maat, maatwerk klein constructiewerk en beheersen alle vormen van metaalbewerking en plaatbewerking. Op zaterdag of zondag is ons bedrijf gesloten.

Plaatbewerking: plasmasnijden en lassen

Plaatbewerking in staal en aluminium is een specialiteit van constructiebedrijf De Vos Metaalbewerking, nabij Haarlem. CNC plasmasnijden, CNC ponsen, MIG/MAG-lassen, TIG-lassen, walsen, buigen of welke techniek ook maar nodig is, wij verzorgen het, professioneel en vakkundig. Een plaatdikte van 15 mm is bijvoorbeeld geen probleem.

Haarlem en omgeving

Wij kennen al veel tevreden klanten in diverse wijken en bedrijfsterreinen van Haarlem:

  • Waarderpolder
  • Veerpolder
  • Zuiderpolder
  • Cruquius Zuid
  • De Liede

Keurmerken

Metaalbedrijven kunnen in aanmerking komen met diverse keurmerken, onder meer: MRF-keurmerk, Kenteq, Metaalunie en Bouwgarant. Deze zorgen ervoor dat een klant wat zekerheid heeft over de kwaliteit van het werk. De Vos Metaalbewerking biedt zekerheden voor zijn klanten. En uiteraard zijn wij lid van branche-organisatie Metaalunie.

Contact

De Vos Metaalbewerking
Dennenlaan 77
1161 CL Zwanenburg
Tel. 020 497 4227
Fax. 020 497 2569
Openingstijden: ma. t/m do. 07:30 – 16:30 uur, vrij. 07:30 – 15:00 uur.