Metaalbewerking Boesingheliede | Lasersnijden, CNC frezen, plaatbewerking, staal, aluminium, hekwerk

Metaalbewerking in Boesingheliede: frezen, snijden, lassen, zagen, polijsten

Metaalbewerking in Boesingheliede wordt perfect verzorgd door De Vos Metaalbewerking. Als professioneel metaalbedrijf verzorgen wij alle soorten bewerkingen: lassen, knippen en zagen, lasersnijden, walsen en buigen, CNC plasma snijden, CNC frezen, CNC ponsen. Wij beheersen vrijwel alle technieken voor het bewerken van metaal.

Metaalbewerking in staal en aluminium

Metaal kan vele bewerkingen ondergaan. Metaalconstructies vragen ieder om hun eigen soort bewerking. RVS, roestvast staal, vraagt een andere bewerking dan aluminium of gewoon staal. De Vos Metaalbewerking heeft voor klanten in Boesingheliede alle belangrijke technieken in huis om vele soorten metaal te bewerken tot het gewenste eind- of halfproduct: balkonhekwerk, stalen balken, trap, tuinhek of wat voor metaalconstructie ook.

Boesingheliede

In Boesingheliede en omgeving hebben wij al veel metaalconstructies opgeleverd, en gezorgd voor tevreden klanten. U kunt bij ons ook terecht voor bijzondere wensen. Wij leveren metaal op maat, maatwerk klein constructiewerk en beheersen alle vormen van metaalbewerking en plaatbewerking. Op zaterdag of zondag is ons bedrijf gesloten.

Plaatbewerking: snijden, walsen, buigen

Plaatbewerking in staal en aluminium is een specialiteit van het constructiebedrijf De Vos Metaalbewerking in Zwanenburg. CNC plasmasnijden, lasersnijden, CNC ponsen, MIG/MAG-lassen, TIG-lassen, walsen, buigen of welke techniek ook maar nodig is, wij verzorgen het, professioneel en vakkundig.

Boesingheliede en omgeving

Wij kennen al diverse tevreden klanten in Boesingheliede en wijde omgeving:

  • Zwanenburg
  • Halfweg
  • Lijnden
  • Badhoevedorp
  • Hoofddorp
  • Schiphol

Keurmerken

Metaalbedrijven kunnen te maken krijgen met diverse keurmerken, onder meer: MRF-keurmerk, Kenteq, Metaalunie en Bouwgarant. Deze zorgen ervoor dat een klant wat zekerheid heeft over de kwaliteit van het werk. De Vos Metaalbewerking biedt zekerheden voor zijn klanten. En uiteraard zijn wij lid van branche-organisatie Metaalunie.

Contact

De Vos Metaalbewerking
Dennenlaan 77
1161 CL Zwanenburg
Tel. 020 497 4227
Fax. 020 497 2569
Openingstijden: ma. t/m do. 07:30 – 16:30 uur, vrij. 07:30 – 15:00 uur.